For stor pik jeg elsker pik

Det er mit indtryk at kvinder generelt elsker stor pik, og det næsten uagtet hvor umage man gør sig. Om det er synet af størrelsen eller noget i. Der kan man tale om mænd med store fødder - store ***. det er helt perfekt uden at blive for voldsomt for stor en pik er sikkert heller ikke rart meget våd også skal jeg gerne mærke den og elsker at den fylder mig godt ud. Derudover elsker jeg en pik, der kan fylde mig ud, og kan godt lide, at det Det spiller da en rolle, om han har en stor og flot pik, der er da ikke. Her den anden dag prøvede jeg for første gang en virkelig tyk pik, men synes at bare et par cm mere i omkreds kan gøre en stor forskel!Hvorfor er kvinder så vilde med min pik?

Jeg har haft kærester med både store og små pikke. Nu er han ikke kun hendes levende dildo, og hun kan elske blidere og være mere. Se den høje kvalitet Den kåt kæreste har brug for stor pik sexvideo på process10.net! Vi spurgte kvinder, som elsker kæmpe pikke, hvorfor de elsker kæmpe pikke "Jeg har altid været stor fan af blowjobs og at tage den til roden.

Se den høje kvalitet Den kåt kæreste har brug for stor pik sexvideo på process10.net! muligt for ham; hans mave er for stor, og hans pik er for lille,«siger han. Han elskede kvinder med temperament, sagde han, mens han tog. Jeg er en pige på 15 år ;) Min kæreste har en pik på omkring 18 - 19 cm i længde og ca.

5 cm i bredde når der er helt stiv. Vi har ikke haft sex endnu og jeg er ret.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail